Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Батько заслуженого ветерана АТО з Дніпропетровської області активно підтримує війну проти України

Прихильником російської “спецоперації” в Україні виявився мешканець Павлограду Дніпропетровської області. Чоловік з жінкою, ще після Євромайдану стали на бік росії, а от їх син пішов захищати незалежність України. Після повномасштабного вторгнення батько ветерана АТО почав активно розповсюджувати антиукраїнські лозунги у соцмережах.

Як повідомляє Інформатор, СБУ викрила підривну діяльність проросійського агітатора і припинили ворожу діяльність павлоградця.

Виявилося, мешканець Павлограду мав російські «корні» і завжди був прихильником дружби «братів-слов’ян».

Після Революції гідності політичні погляди у родині розділились: чоловік із жінкою вважали правильним шлях до возз’єднання з країною агресором, а син став на сторону демократичних цінностей і пішов їх захищати до зони АТО. Свої проросійську прихильність батько ретельно приховував, не маючи можливості навести тінь на репутацію сина – заслуженого ветерана антитерористичної операції.

Після початку російського вторгнення, російський прибічник вирішив більше не стримувати себе, і розпочав активно підтримувати війну проти України. Через особистий аккаунт у заборонених соціальних мережах, він розповсюджував антиукраїнські наративи та заперечував збройну агресію ворога проти нашої держави. Пости зі схваленням діяльності ватажка та бойовиків «днр», підтримки окупації українських територій і закликів до співпраці з ворогом, стала щоденною справою для колаборанта.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, які він використовував у протиправній діяльності.

Наразі російському прихильнику оголосили про підозру.

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах соцмережах

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах соцмережах

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах соцмережах

Раніше ми розповідали про дружину бійця ЗСУ, яка передавала дані про українські війська ворогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору