Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Знаходячись під обстрілами, комунальник з Кривого Рогу активно агітував за “руський мир”: фото

Співробітник криворізького комунального підприємства, який тривалий час працював в росії, активно підтримував збройну агресію рф у соцмережах. Чоловік підтримував окупацію українських міст ворогом, в той час, коли Криворізький район знаходиться під щоденними обстрілами росіян.

Як повідомляє Інформатор співробітники СБУ викрили антиукраїнського пропагандиста з Кривого Рогу і припинили ворожу агітацію.

Роки, проведені в «імперії зла» моряком на торговому флоті, не пройшли непримітно, і залишили глибокий слід в душі українця. Незалежність країни для нього була просто словосполученням, а верховенство росії над «меншими братами» по радянському союзу – беззаперечною. На батьківщину криворіжець повернувся на початку 2000-х років.

Свою пропагандистську активність чоловік почав проявляти після вторгнення росії в Україну. Акаунт в «Однокласниках», який слугував містком для спілкування з росіянами, став рупором антиукраїнської пропаганди. Будучи підписантом багатьох заборонених груп, він активно закликав підтримувати окупацію України ворогом, підтримував дії збройних сил рф та проросійських окупаційних адміністрацій.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, якими він використовувався у протиправній діяльності.

Криворізький прихильник росії

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах соцмережах

Так прихильники “руського миру” схвалювали збройну агресію росії у соцмережах соцмережах

Співробітники СБУ перевіряють комп’ютерну техніку, через яку пропагандисти листувалися з росіянами

Раніше ми розповідали про дружину бійця ЗСУ, яка передавала дані про українські війська ворогу.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору