Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Корисний та здоровий сніданок: готуємо домашню гранолу

Гранола – неймовірно корисний сніданок з вівсяних пластівців. Гранола має хрустку запечену скоринку, а її смак можна змінювати, додаючи щоранку різні компоненти – родзинки, кленовий сироп чи агави.

Інформатор пропонує приготувати домашню та натуральну гранолу для здорового харчування.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Духовку розігрійте до 160 градусів в режимі «конвекція», а якщо такого немає, то в режимі верхнього та нижнього нагріву.

Змішайте у мисці всі інгредієнти. Потім викладіть суміш на деко з пергаментом, змазаним вершковим маслом. Розподіліть гранолу рівномірним тонким шаром по всьому листу та поставте у духовку на 30 хвилин.

Перемішуйте суміш граноли кожні 10 хвилин та слідкуйте, щоб вона мала розсипчасту консистенцію і не пригорала.

Дістаньте гранолу з духовки, перемішайте і дайте охолонути, поки вона не затвердіє. Подавати на стіл охолодженою з додаванням молока, йогурту чи кефіру.

Готувати – це просто! Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати дуже смачні рулети з лавашем.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

 

Нагору