Гранола – неймовірно корисний сніданок з вівсяних пластівців. Гранола має хрустку запечену скоринку, а її смак можна змінювати, додаючи щоранку різні компоненти – родзинки, кленовий сироп чи агави.
Інформатор пропонує приготувати домашню та натуральну гранолу для здорового харчування.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Духовку розігрійте до 160 градусів в режимі «конвекція», а якщо такого немає, то в режимі верхнього та нижнього нагріву.
Змішайте у мисці всі інгредієнти. Потім викладіть суміш на деко з пергаментом, змазаним вершковим маслом. Розподіліть гранолу рівномірним тонким шаром по всьому листу та поставте у духовку на 30 хвилин.
Перемішуйте суміш граноли кожні 10 хвилин та слідкуйте, щоб вона мала розсипчасту консистенцію і не пригорала.
Дістаньте гранолу з духовки, перемішайте і дайте охолонути, поки вона не затвердіє. Подавати на стіл охолодженою з додаванням молока, йогурту чи кефіру.
Готувати – це просто! Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати дуже смачні рулети з лавашем.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок