Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Касетний бойовий снаряд виявили посеред площі у Зеленодольську

Сучасний касетний бойовий елемент від “Урагану” знайшли на площі Енергетиків у місті Зеленодольськ. На місце одразу прибули вибухотехніки. У Синельниківському районі Дніпропетровської області у селі знайшли 29 касетних елементів від “Торнадо-С”. Снаряди були ліквідовані фахівцями.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ДСНС України у Дніпропетровській області.

6 вересня о 9:45, піротехніки ДСНС на площі Енергетиків міста Зеленодольськ Криворізького району після обстрілів виявлено один сучасний касетний бойовий елемент 9Н210 від РСЗВ «Ураган».

Цього ж дня, трохи раніше, о 6:30, на відкритій території села Великомихайлівка Синельниківського району, після обстрілів, які відбувались раніше, виявлено сучасні касетні бойові елементи КОБЕ-3Б30 від РСЗВ «Торнадо-С» у кількості 29 одиниць.

Фахівці групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву.

Рятувальники вкотре попереджають мешканців регіону, надто жителів тих громад, що потрапляють під ворожі обстріли, – “Будьте вкрай уважні та обережні. При виявленні підозрілих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, не намагайтесь перенести або розібрати, відійдіть від місця знахідки на безпечну відстань та зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101» або до Національної поліції за номером 102”.

Величезний уламок ворожого снаряду

Шматки російських снарядів “ховаються” у траві

Частина від російського снаряду

Касетний боєприпас

Нагадаємо, що окупанти вдарили по Кривому Рогу крилатими ракетами.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Олена Шевченко

Нагору