Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Понад 16 годин вогнеборці приборкували полум’я на криворізькій нафтобазі

Ракетний удар російська армія нанесла 6 вересня, по нафтобазі у Кривому Розі. Внаслідок влучання виникла масштабна пожежа і величезні стовпи диму. Пожежники гасили вогонь більш ніж 16 годин і вночі 7 вересня, їм вдалося повністю ліквідувати займання.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову ДніпроОДА Валентина Резніченко.

“Уночі вогнеборці вгамували пожежу на нафтобазі у Кривому Розі, що сталася після удару російської ракети. Боролися з полум’ям понад 16 годин”, – сказав Резніченко.

“Внаслідок ракетного обстрілу сталося займання резервуарів на нафтобазі. До місця події було направлено Криворізьких рятувальників. По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів встановлено, що на території нафтобази повністю зруйновано 4 резервуари, 2 з яких горіли в обвалуванні”, – розповіли у ДСНС.

Пожежу було локалізовано о 13:05. Повна ліквідація займання завершилася вночі 7 вересня.

“До гасіння пожежі 48 чоловік особового складу, 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та пожежний потяг «Укрзалізниці», – уточнили у ДСНС.

Чорний дим піднімається над Кривим Рогом

Рятувальники у спеціальних вогнетривких костюмах гасять пожежу

Для гасіння пожежі направили 48 вогнебоців

Відео, як вогнеборці гасять пожежу на криворізькій нафтобазі, ми показували раніше. А також, як прокоментував Зеленський ворожу атаку по рідному місті, читайте – тут.

Олена Шевченко

Нагору