Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо болгарський перець, фарширований курятиною

Фарширований болгарський перець – низкокалорійна страва. Фарширується курячим філе і сиром. Легко готувати,невелика кількість необхідних продуктів та вдалий смак. 

Інформатор радить Вам приготувати рецепт нетрадиційного фаршированого перцю.

Інгредієнти:

  • 5 великих болгарських перчин
  • 0,5 кг филе курки

Спосіб приготування:

Перчини помити і розрізати уздовж. Очистити від насіння. Плодоніжки бажано залишити, щоб помістилося більше начинки.

Куряче філе порізати дрібними кубиками.

Помідори ошпарити, зняти шкірку і теж порізати кубиками.

Змішати курятину, помідори, подрібнену зелень, сметану. Масу посолити й поперчити.

Половинки перців наповнити фаршем та викласти на деко.

Поставити у духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 30 хвилин. Вийняти, посипати тертим сиром і поставити у духовку ще на 10 хвилин.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Вікторівна

Нагору