Фарширований болгарський перець – низкокалорійна страва. Фарширується курячим філе і сиром. Легко готувати,невелика кількість необхідних продуктів та вдалий смак.
Інформатор радить Вам приготувати рецепт нетрадиційного фаршированого перцю.
Інгредієнти:
- 5 великих болгарських перчин
- 0,5 кг филе курки
Спосіб приготування:
Перчини помити і розрізати уздовж. Очистити від насіння. Плодоніжки бажано залишити, щоб помістилося більше начинки.
Куряче філе порізати дрібними кубиками.
Помідори ошпарити, зняти шкірку і теж порізати кубиками.
Змішати курятину, помідори, подрібнену зелень, сметану. Масу посолити й поперчити.
Половинки перців наповнити фаршем та викласти на деко.
Поставити у духовку, розігріту до температури 180 градусів, на 30 хвилин. Вийняти, посипати тертим сиром і поставити у духовку ще на 10 хвилин.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Євгенія Вікторівна