Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

НАТО реалізує проект “антиросія” в Україні: нові фейки російської пропаганди

В СРСР було прийнято в усіх своїх бідах звинувачувати НАТО і “Захід, що загниває”. Схоже, цім же методом користуються сучасні російські пропагандисти.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, міністр оборони росії с.шойгу заявив: «в Україні російським військовослужбовцям протистоять об’єднані сили Заходу, які управляють керівництвом цієї країни у гібридній війні проти російської федерації».

Але чому російські війська знаходяться саме на території України, а не якоїсь з Західних держав, він чомусь не пояснив тому, що його слова не що інше, як пряма дезінформація.

Президент рф в.путін заявив, що «блок НАТО рухається на Схід, збільшуючи військову інфраструктуру, і для утримання гегемонії їм потрібні конфлікти. Тому, реалізуючи проект «антиросія», вони підготували для народу України долю «гарматного м’яса» та заплющили очі на поширення неонацистської ідеології, а також масові вбивства мешканців Донбасу».

Але військовий конфлікт  в Україні почала і продовжує саме росія. Щоби він припинився, росії достатньо вивести свої війська.

В МО рф заявили, що «в одному з медичних центрів Нових Санжар Полтавської області, де дислокуються бойовики батальйону «Азов», обладнано склад боєприпасів, при цьому медичний персонал та пацієнтів націоналісти цинічно вигнали з медичного закладу».

Як показує практика, після подібних “вкидів” слідує ракетний удар по вказаному об’єкту. Тому мешканцям Полтавської області слід бути обережними і підготуватися до обстрілу російскими окупантами.

Раніше Інформатор писав про фейки російської пропаганди щодо Запорізькій АЕС.

Альона Свірідова 

 

Нагору