Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Поїздка делегації МАГАТЕ на ЗАЕС небезпечна: нові фейки російської пропаганди

Російська влада вкрай не хоче, щоб делегація МАГАТЕ потрапила на територію Запорізької АЕС і тому вдається до всіляких фейків і маніпуляцій.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, причини висуваються такі

Представник МЗС рф і.вишневецький заявив, що «поїздка делегації МАГАТЕ на Запорізьку АЕС через Київ та лінію фронту була б дуже небезпечною, оскільки ЗСУ – це неоднорідні збройні формування, готові вчинити будь-яку провокацію».

Розкритикували російські ЗМІ і дії США, звинувативши у розпалюванні ядерного конфлікту.

Так у посольстві рф у США повідомили: «США продовжують діяти без огляду на безпеку та інтереси інших країн, що спричиняє підвищення ядерних ризиків. Кроки США із втягування в гібридне протистояння з рф у контексті української кризи загрожують ескалацією та прямим військовим зіткненням ядерних країн».

Що ж до самої війни та економічних санкцій проти росіі, то як заявив член ради федерації рф о.пушков: ” що дає західним країнам і їх економікам горезвісна стійкість? Суцільні збитки і втрати. Вона вигідна лише виробникам зброї та політичним демагогам, але не західним суспільствам, що економічно лише програють від політики, обраної західними керівниками”.

Люди, які вміють думати і думають, легко зрозуміють, що всі ці висловлювання не що інше, як маніпуляції недолугою російської пропаганди. Адже ЗСУ вже показала себе, як одна з найкращих армій світу з залізною дисципліною і вмінням воювати, а не як не “неоднорідні збройні формування”.

До ядерної катастрофи може привести сами дії російських військових на Запорізькій АЄС, а економнічні санкції все більше затягують зашморг на економіці росії, яка дуже програє від їх дії.

Раніше Інформатор писав про найбільш популярні фейки та маніпуляції російської пропаганди на 15 серпня.

Альона Свірідова

Нагору