Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області племінник зарізав тітку через телефон і телевізор

У селищі Петропавлівка Сінельниківського району Дніпропетровської області молодик зарізав рідну тітку заради мобільного телефону і телевізора.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався другого серпня близько 5-ї години ранку. До поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку виявлено мертву господарку. На вказане місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. Слідчі опитали свідків та встановили обставини події.
Як з’ясувалось, напередодні до родини в гості прийшов племінник. Під час спілкування між господарями та 20-річним гостем виник конфлікт, який переріс у бійку. Коли зловмисник залишився на одинці з потерпілою, він завдав жінці близько трьох ножових поранень, від яких остання померла на місці. Після чого забрав мобільний телефон потерпілої та телевізор, та зник з місця вчинення злочину.
З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину. Під час затримання у зловмисника знайшли та конфіскували речі потерпілої. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі двоє чоловіків зарізали і розчленували місцевого жителя заради грошей.

Альона Свірідова

Нагору