Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізькі гірничорятувальники витягли чоловіка з палаючого будинку

1 серпня у Кривому Розі на вулиці Гірничорятувальній в приватному будинку спалахнула пожежа. Працівники ремонтно-будівельної дільниці гірничорятувального загону ДСНС України, які працювали поряд витягли з будівлі сина господаря.

Коли чоловіки побачили сильне задимлення у будинку поблизу, не гаючи ні хвилини, кинулися в епіцентр подій. В приватній будівлі вже палав дах. Гірничорятувальники одразу ж дізналися, чи є хтось у будівлі. Господар будинку, який тільки-но підійшов, відповів, що там знаходиться його син, – передає Інформатор з посиланням на ДВГРЗ ДСНС України.

Шлях до порятунку хлопця був тільки один – через вікно, бо єдиний вихід з дому вже палав. Але на вікнах стояли решітки. Працівники ДВГРЗ ДСНС України миттєво прийняли рішення діяти та за допомогою авто і буксирувального тросу демонтували решітку. Відвели усіх осторонь пожежі, дочекались рятувальників ДСНС України та, врешті, видихнули з полегшенням – людина врятована!

Завдяки швидкому реагуванню, злагодженим діям та холодному розуму працівники ремонтно-будівельної дільниці та другого взводу ДВГРЗ ДСНС України без краплі страху та паніки змогли зберегти життя молодому хлопцю!

Герої гірничорятувальної служби:

• Сиворотка Роман;

• Кочев Андрій;

• Ряжських Вадим;

• Роїк Іван.

Олена Шевченко

Нагору