Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі двоє чоловіків вбили та розчленували місцевого жителя заради грошей

У Дніпрі двоє чоловіків вбили та розчленували 49-річного дніпрянина, щоби заволодіти його грошима.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.
Інформація про зникнення місцевого жителя, який поїхав з дому на автомобілі, надійшло до поліції 30 липня. Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 почали пошук зниклого та з’ясували, що чоловіка жорстоко вбили.
Як з’ясувалося, 29 липня зловмисники виманили потерпілого до будинку одного з підозрюваних, плануючи заволодіти його грошима. Того ж дня вони вбили чоловіка, після чого розчленували тіло та сховали його фрагменти на території приватного домоволодіння. Автомобіль вбитого злочинці залишили на одній із центральних вулиць Дніпра.
2 липня поліцейські затримали молодиків. Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіки затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі. Триває слідство.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області чоловік зарізав своїх гостей і викинув їх тіла на сходовий майданчик.

Альона Свірідова

Нагору