Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На Дніпропетровщині чоловік зарізав своїх гостей і викинув тіла на сходовий майданчик

На Дніпропетровщині за вбивство подружжя поліцейські затримали 45-річного чоловіка.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

10 липня о 05:44 до поліції надійшло повідомлення, про те, що в під’їзді багатоповерхого будинку у місті Верхньодніпровськ виявлено загиблими чоловіка 45 років та жінку 44-х років. Поліціянти встановили, що загиблі є сімейною парою. Під час огляду місця події експертами на тілах загиблих було виявлено колото-різані поранення.
За попередньою інформацією напередодні, сім’я загиблих перебували в гостях у знайомих. Між ними виник конфлікт, у розпалі якого господар схопив ножа та кілька разів вдарив ним своїх гостей. Після скоєного злочину він витяг чоловіка та жінку на сходовий майданчик та пішов додому відпочивати. Від отриманих ножових поранень потерпілі померли. Саме знаряддя вбивства – штик-ніж був знайдений неподалік під’їзду.
Хазяїна квартири затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі дружина затриманого перевіряється поліцією на причетність до вчинення вказаного кримінального правопорушення.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровської області 43-річна жінка зарізала свого співмешканця.

Альона Свірідова

Нагору