Вважаєте, що варення готують тільки з фруктів та ягід. А ось і ні! Варення можна приготувати навіть зі звичайного кабачка.
Самі по собі кабачки мають досить нейтральний смак, тому легко поєднуються з різноманітними продуктами: корицею, кардамоном, цитрусовими, вишнею, розмарином. Тож Інформатор пропонує вам експеримент, який вас приємно здивує. Ділимося найпростішим рецептом варення з кабачків.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки миємо, нарізаємо кубиком, додаємо цукор і воду. Ставимо на середній вогонь.
Даємо варенню закипіти, після чого зменшуємо вогонь і варимо до готовності. В кінці додаємо ванільний цукор і лимонний сік.
Розливаємо у стерилізовані банки, даємо охолонути. Кабачкове варення з лимоном готове!
Раніше ми розказали, як приготувати гарбуз зі смаком манго.
Олена Шевченко