Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Десерт з овочів: готуємо варення з кабачків

Вважаєте, що варення готують тільки з фруктів та ягід. А ось і ні! Варення можна приготувати навіть зі звичайного кабачка.

Самі по собі кабачки мають досить нейтральний смак, тому легко поєднуються з різноманітними продуктами: корицею, кардамоном, цитрусовими, вишнею, розмарином. Тож Інформатор пропонує вам експеримент, який вас приємно здивує. Ділимося найпростішим рецептом варення з кабачків.

Інгредієнти:

Приготування:

Кабачки миємо, нарізаємо кубиком, додаємо цукор і воду. Ставимо на середній вогонь.

Даємо варенню закипіти, після чого зменшуємо вогонь і варимо до готовності. В кінці додаємо ванільний цукор і лимонний сік.

Розливаємо у стерилізовані банки, даємо охолонути. Кабачкове варення з лимоном готове!

Раніше ми розказали, як приготувати гарбуз зі смаком манго.

Олена Шевченко

Нагору