Літо, спека і щось пекти нестерпно і для господині, і для тих, хто поруч. Але домашнього солоденького дуже хочеться. Що ж робити?
Інформатор пропонує рецепт смачнючого домашнього печива, яке навіть не треба пекти.
Продукти
Печиво пісочне -350 гр
Варене згущене молоко – 250 гр
Сметана чи грецький йогурт – 30гр
Масло вершкове (м’яке) – 100гр
Волоські горіхи – 70 гр
Приготування
Подрібнюємо волоські горіхи блендером.
У велику тарілку викладаємо згущене молоко, сметану, масло і добре збиваємо міксером.
Печиво ламаємо на крихти, всипаємо горіхі і добре перемішуємо ложкою.
Викладаємо підготовлену масу і знову перемішуємо.
Формуємо невеликі кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.
Зверху натираємо на дрібній тертці молочний шоколад і ставимо у холодильник на 2-3 години. Все! Можна подавати на стіл до холодного чаю або молока.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати українській борщ з вишнями.
Альона Свірідова