Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ласунам: як приготувати смачнюче печиво без духовки

Літо, спека і щось пекти нестерпно і для господині, і для тих, хто поруч. Але домашнього солоденького дуже хочеться. Що ж робити?

Інформатор пропонує рецепт смачнючого домашнього печива, яке навіть не треба пекти.

Продукти

Печиво пісочне -350 гр

Варене згущене молоко – 250 гр

Сметана чи грецький йогурт – 30гр

Масло вершкове (м’яке) – 100гр

Волоські горіхи – 70 гр

Приготування

Подрібнюємо волоські горіхи блендером.

У велику тарілку викладаємо згущене молоко, сметану, масло і добре збиваємо міксером.

Печиво ламаємо на крихти, всипаємо горіхі і добре перемішуємо ложкою.

Викладаємо підготовлену масу і знову перемішуємо.

Формуємо невеликі кульки і викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Зверху натираємо на дрібній тертці молочний шоколад і ставимо у холодильник на 2-3 години. Все! Можна подавати на стіл до холодного чаю або молока.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати українській борщ з вишнями.

Альона Свірідова

Нагору