Кривий Ріг До сайту

«Сам собі майстер» ледь не підірвав будинок поблизу Кривого Рогу

Поблизу Кривого Рогу сталася надзвичайна подія. Місцевий мешканець намагався самотужки відремонтувати опалювальний прилад. Це викликало пожежу.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Апостолівську територіальну громаду,нещодавно в одному із домоволодінь мешканців П’ятихатської територіальної громади виникла аварійна ситуація. Внаслідок самовільного демонтажу опалювальногоприладу сталася пожежа, яка могла призвести до вибуху і руйнування конструкцій будинку.

На місці аварійної ситуації працювали газовики, фахівці ДСНС і поліції області. Пожежу було оперативно ліквідовано, ніхто з мешканців будинку не постраждав.

Реклама

Газорозподільна компанія регіону вкотре наголошує: самостійно втручатися у газорозподільну систему – категорично заборонено і небезпечно!

Якщо споживачу необхідно замінити, відремонтувати чи виконати технічне обслуговування газового обладнання – варто звернутися в Центри обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині. Спеціалісти Дніпропетровської філії «Газмережі» мають відповідні дозволи, досвід та сертифіковане обладнання для виконання газонебезпечних робіт будь-якої складності.

Раніше Інформатор писав про те, що під Кривим Рогом від вибуху газу постраждав чоловік. Також повідомлялося про те, що вибух стався у приміщенні, де ремонтують побутову техніку.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама