Кривий Ріг До сайту

Загинув екскандидат у мери Кривого Рогу Дмитро Шевчик: що про нього відомо

8 жовтня стало відомо про загибель екскандидата у мери Кривого Рогу Дмитра Шевчика. У нього було вогнепальне поранення. Раніше Дмитро Володимирович 8,5 років був генеральним директором Центрального ГЗК. 

Реклама

З вересня 2015 року Дмитро Шевчик був генеральним директором Центрального гірничо-збагачувального комбінату. Менш ніж за півроку до загибелі, у квітні 2024 року, він полишив посаду, – повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “Метінвесту”.

“Дмитро Володимирович був досвідченим керівником, професіоналом своєї справи, щирою та світлою людиною. Він прийшов у гірничо-видобувну галузь на Південний ГЗК у 2003 році. За роки, коли Дмитро Шевчик очолював комбінат ЦГЗК вийшов на новий рівень якості виробництва. На комбінаті оновлювалось обладнання, впроваджувались нові виробничі програми, реалізовувались проєкти з енрегоефективності.

Реклама

Під керівництвом Дмитра Шевчика у 2021 році ЦГЗК увійшов в шістку найбільших українських виробників залізорудної сировини. Саме під час керування підприємством Дмитро Володимирович із командою досяг значних результатів у виробництві DRI-окатків. Під час війни, за рахунок нових підходів та постійних експериментів з підвищенням якості продукції, ЦГЗК зміг залишатись стабільним на європейському ринку”, – йдеться у повідомленні.

Дмитро Шевчик балотувався у мери Кривого Рогу у 2020 році, проте тоді він поступився Костянтину Павлову, якого згодом знайшли застреленим.

“Дмитро Шевчик нагороджений нагрудним знаком «За розвиток регіону» Дніпропетровської ОДА, нагрудними знаками «За заслуги перед містом» 2 та 3 ступеня, низкою професійних грамот та відзнак.

Реклама

Дмитро Володимирович вів активну громадську діяльність, завжди підтримував людей, зустрічався з колективом, допомагав тим, хто був у скруті. Його двері завжди були відчинені”, – пишуть колеги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час репетиції помер директор криворізького театру “Академія руху” Олександр Бєльський. Також ми писали подробиці смерті Олексія Навального.

Реклама
Олена Шевченко
Реклама