Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В російській колонії помер Олексій Навальний

16 лютого слало відомо про смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Йому стало зле після прогулянки. Медики не змогли врятувати Навального і констатували смерть 

Повідомляє Інформатор із посиланням на федеральну службу виконання покарань росії по ямало-ненецькому автономному округу.

В колонію направляють комісію. Причини смерті встановлюються.

Нагадаємо, що російського опозиціонера Олексія Навального засудилидо 19 років колонії «особливого режиму» у справі про екстремізм. Навального звинувачують одразу за шістьма статтями Кримінального кодексу рф, у тому числі у створенні та фінансуванні екстремістської спільноти, закликах до екстремізму, реабілітації нацизму та залученні неповнолітніх до вчинення небезпечних дій.

Опозиціонер Олексій Навальний ув’язнений в росії з початку 2021 року. У березні 2022-го його додатково засудили до дев’яти років колонії у справі про «шахрайство» та «неповагу до суду».

Офіційне повідомлення про смерть Навального

Раніше Інформатор повідомляв про смерть зрадника Іллі Ківи. Також ми писали, що українські розвідники потопили російський корабель “цезар куніков”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору