Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі невідомі понівечили стенди на пам’ятці природи

Сланцеві Склі – геологічна пам’ятка природи у Кривому Розі. Волонтери проклали там цікаві маршрути, прибрали сміття та упорядкували територію. На вході встановили стенди, де маршрути вказані. Зараз ці стенди понівечені.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на директора інституту економіки та бізнес-освіти Олега Подкопаєва,

Як пише він: “Вашій увазі представляються результати взаємодії представників суспільства з прекрасним.

Реклама

Це стенди, які були встановлені на Сланцевих Скелях та відкриті для користування. Тут змальовані маршрути, по яких навіть школярі відвідують цю видатну геологічну пам’ятку. Тут картинки з рослинами, які зростають на цій території в різні періоди, та з тваринами, які тут проживають. До речі, за кью-ар кодом на стендах можна перейти на сайт та навіть почути звуки, які ці тваринки видають”.

Пан Олег запевнює, що всі пошкодження будуть виправлені й просить всіх, хто знає вандалів, які це зробили, повідомите його.
“Ті, хто це зробив, ви як тварюками були, так і залишитися” – пише він.

Зараз ці стенди понівечені.

Пан Олег запевнює, що всі пошкодження будуть виправлені й просить всіх, хто знає вандалів, які це зробили, повідомите його.

Раніше Інформатор писав про те, що вандали розбили скло у швидкісному трамваї. Також ми повідомляли про те, що вандали зняли замки з модульного укриття у Кривому Розі.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама