Кривий Ріг До сайту

Просто та смачно: готуємо курячі стегенця з яблуками

Курячі стегенця – це універсальний бюджетний продукт, який дуже важко зіпсувати. Готується він дуже швидко. А якщо додати до нього якусь “родзинку” вийде справжній кулінарний шедевр.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт курячих стегенець з яблуками.

Продукти

Реклама

Приготування

вимиваємо стегенця і обсушуємо їх паперовими рушниками. Потім відправляємо в окрему ємність.

В іншій ємності поєднуємо оливкову олію, соєвий соус і лимонний сік. Добре перемішуємо і отриманою сумішшю заливаємо курку.

Реклама

Додаємо гірчицю, паприку, каррі і часник.

Очищаємо ріпчасту цибулю та нарізаємо її тонкими півкільцями. Перекладаємо до курки.

Солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо і накриваємо ємність харчовою плівкою.

Реклама

У такому вигляді залишаємо маринуватися на 3 години.

Після закінчення потрібного часу вирізаємо серцевину з яблука і нарізаємо його тонкими скибочками. Потім скроплюємо лимонним соком.

Після чого вкладаємо їх по 5-6 штук під шкірку кожного стегенця.

Реклама

Беремо форму для запікання і застеляємо її фольгою. На дно укладаємо цибулю, в якій маринувалася курка.

Потім розміщуємо стегенця і поливаємо маринадом.

Тепер ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 40 хвилин.

Для того, щоб стегенця вийшли з рум’яною скоринкою, накривати їх фольгою в процесі випікання не варто.

Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу.
Раніше Інформатор писав про те. як приготувати курячі лапки у соєвому соусі. Також ми розповідали про те, як приготувати курячі мафіни з сиром.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко