Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Примусив до сексуальних відносин 11-річного брата із сестрою: у Дніпропетровській області чоловіка підозрюють у зґвалтуванні дітей

У Дніпропетровській області 43-річний чоловік ґвалтував, розбещував та виготовляв дитячу порнографію. До участі у незаконній діяльності він залучив трьох малолітніх дітей. Протиправні дії чоловік вчиняв з дітьми своєї дружини.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Обвинувачуваний чоловік ґвалтував та розбещував двох падчерок – 8 та 13 років. Це він робив впродовж трьох років. Коли дружини не було вдома чоловік не тільки ґвалтував дітей, а й знімав дитячу порнографію. Крім цього, вітчим примушував одну з дівчаток вступити в сексуальний зв’язок з 11-річним братом.

Обвинувачуваний знімав свої звірства на телефон і зберігав відео. Правоохоронці виявили в телефоні чоловіка понад 600 фото та відеофайлів, що містять дитячу порнографію.

Ювенальні прокурори Кам’янської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного місцевого мешканця за фактами вчинення злочинів проти статевої свободи та недоторканості стосовно трьох малолітніх дітей

На даний час обвинувачений знаходиться під вартою. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше Інформатор повідомляв, що горе-матір знімала порнографію зі своїм 8-річним сином. Також ми писали, що у Кривому Розі жінка ґвалтувала 2-річну доньку і знімала порно з немовлям.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору