Запечені хот-доги – це смачна закуска на кожен день, яка подобається і дорослим, і дітям. Їх можна приготувати на сніданок, вечерю або перекус. М’які булочки та соковита ароматна начинка з салямі та сиром не залишать нікого байдужим.
Реклама
Інформатор пропонує рецепт домашніх хот-догів.
Запечені хот-доги
Реклама
Продукти
300 г салямі;
– 2 яйця;
Реклама
– 1 пучок петрушки;
– 100-150 г томатного соусу;
– 4 довгі булочки (для хот-догів);
Реклама
– 250 г сиру.
Приготування
- Спочатку підготуйте всі інгредієнти: наріжте салямі на кружечки, потім наріжте смужками.
- На розпечену сковороду з рослинною олією викласти салямі й добре обсмажити з усіх боків. Зніміть його на тарілку.
- Петрушку дрібно порубати ножем, потім сир пропустити через тертку з великими отворами.
- Розбийте яйця в миску. Трохи посоліть їх і збийте виделкою до однорідності. До збитих яєць додайте приблизно ¾ тертого сиру. Все перемішати.
- У кожної булочки відріжте верхівку і видаліть серцевину з середини.
- У кожну булочку розподіліть обсмажену салямі. Потім вилийте суміш яєць і тертого сиру зверху.
- Змастіть все томатним соусом або кетчупом і посипте дрібно нарізаною петрушкою.
- Поверх зелені посипати сиром, що залишився. Викладіть готові булочки на деко в духовці.
- Запікайте хот-доги в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.
- Дістаньте їх з духовки та насолоджуйтесь!
Раніше ми розповідали, як приготувати картопляну фріттату. Писали, як приготувати свинину для перекусів та відпочинку на природі та кабачкові чебуреки.
Реклама
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко