Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Смачний сніданок: готуємо хот-доги у духовці

Запечені хот-доги – це смачна закуска на кожен день,  яка подобається і дорослим, і дітям. Їх можна приготувати на сніданок, вечерю або перекус. М’які булочки та соковита ароматна начинка з салямі та сиром не залишать нікого байдужим. 

Інформатор пропонує рецепт домашніх хот-догів.

Запечені хот-доги

Продукти

300 г салямі;

– 2 яйця;

– 1 пучок петрушки;

– 100-150 г томатного соусу;

– 4 довгі булочки (для хот-догів);

– 250 г сиру.

Приготування

  1. Спочатку підготуйте всі інгредієнти: наріжте салямі на кружечки, потім наріжте смужками.
  2. На розпечену сковороду з рослинною олією викласти салямі й добре обсмажити з усіх боків. Зніміть його на тарілку.
  3. Петрушку дрібно порубати ножем, потім сир пропустити через тертку з великими отворами.
  4. Розбийте яйця в миску. Трохи посоліть їх і збийте виделкою до однорідності. До збитих яєць додайте приблизно ¾ тертого сиру. Все перемішати.
  5. У кожної булочки відріжте верхівку і видаліть серцевину з середини.
  6. У кожну булочку розподіліть обсмажену салямі. Потім вилийте суміш яєць і тертого сиру зверху.
  7. Змастіть все томатним соусом або кетчупом і посипте дрібно нарізаною петрушкою.
  8. Поверх зелені посипати сиром, що залишився. Викладіть готові булочки на деко в духовці.
  9. Запікайте хот-доги в розігрітій до 180°C духовці 15 хвилин.
  10. Дістаньте їх з духовки та насолоджуйтесь!

Раніше ми розповідали, як приготувати картопляну фріттату. Писали, як приготувати свинину для перекусів та відпочинку на природі та кабачкові чебуреки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору