Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Довічно увʼязнений «смотрящий» з дружиною торгували наркотиками в Криворізькому СІЗО

Чоловік, якого засудили до довічного увʼязнення, організував наркотрафік до СІЗО. Дружина увʼязненого передавала чоловіку наркотики під час побачень. Тепер і їй загрожує термін.

Повідомляє Інформатор із посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області.

Викрито «смотрящого» та двох його спільників, які налагодили схему постачання та розповсюдження наркотиків у Криворізькому СІЗО

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, передачі та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин у місцях позбавлення волі (ч. 3 ст. 307 КК України).

«Смотрящий» за установою виконання покарань разом з дружиною та ще з одним ув’язненим організували незаконну наркооборудку. Один з банди за вказівкою лідера угруповання закуповував канабіс, метадон, метамфетамін та передавав дружині організатора.

Жінка передавала своєму чоловіку наркотики під час побачень. У подальшому «смотрящий» розповсюджував наркотики серед інших ув’язнених.

За результатами 15 обшуків вилучено сліп-пакети з наркотиками, пристрої для куріння канабісу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флеш-накопичувачі, сім-картки, чорнові записи, грошові кошти. Призначено ряд експертиз.

Дружину наркоділка затримали.

Затримання наркоділків

Вилучені наркотики

Раніше Інформатор повідомляв, що в гаражі криворіжця виявили психотропів на 4 мільйони гривень. Також ми писали, що у Кривому Розі 2-річна дитина спробувала наркотики, які мати приготувала для себе.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору