Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі викрили наркозбувачів, які заробляли на «закладках» 72 мільйони гривень на рік

26 липня у Кривому Розі затримали 10 учасників злочинного угруповання. Вони торгували метамфетаміном, канабісом та A-PVP. Наркотики вони збували через чат-бот.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Очільником злочинної організації виявився 32-річний місцевий житель. Він налагодив канали постачання до міста наркотиків та організував схему збуту. Фігурант залучив до злочинної діяльності ще 9 чоловіків. Щомісячно наркозлочинці отримували від постачальника оптові партії наркотиків. Розподіливши ролі, фасували та збували на території міста через чат-бот. Щоб не привертати увагу чоловік. часто змінювали місця фасування, мобільні телефони та банківські картки.

Реклама

Щомісячний дохід від наркобізнесу становив від 6 мільйонів гривень, а впродовж року фігуранти отримали близько 72 млн гривень незаконного доходу.

За місцями мешкання підозрюваних відбулися 27 обшуків, в ході яких поліцейські вилучили наркотики, зброю, боєприпаси, набої, сім автомобілів, які належать фігурантам та використовувались для скоєння злочинів, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази. За цінами чорного ринку вартість вилученого складає понад 2 млн гривень. Усе вилучене направлено на експертизу.

На даний час всіх учасників злочинної організації затримали і повідомили про підозру.

Реклама

Фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна. 

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в залежності від ролі кожного учасника у розмірі до 21 млн гривень.

Затримання наркоторговців

Обшуки в помешканні фігурантів

«Закладки», які розповсюджували чоловіки у Кривому Розі

Вилучені кошти

Автівку, яку вилучили у наркоторговців

Вилучені банківські картки

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі затримали 11 учасників криворізького угрупування “Двадцятовські”. Читайте також про затримання у Кривому Розі організатора наркокартелю “Краснобалівські”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Олена Шевченко