Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі судитимуть жінку за розповсюдження комуністичної символіки

Криворізькі поліцейські викрили жінку, яка розповсюджувала комуністичну символіку. Робила це вона у забороненій в Україні соціальній мережі. Правоохоронці зібрали докази протиправної діяльності.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьке районне управління поліції, криворізька поліція затримала жінку, яка на особистій сторінці у забороненій в Україні соціальній мережі публікувала фотографії з атрибутами комуністичного режиму.

Слідчі спільно з оперативниками Криворізького районного управління поліції за участі Служби безпеки України провели санкціонований судом обшук за місцем мешкання правопорушниці. Під час слідчих дій у жінки вилучили мобільний телефон та ноутбук, з яких вона поширювала дописи з пропагандою тоталітарного режиму, які містили зображення комуністичної символіки.

19 липня під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури фігурантці повідомили про підозру.Кримінальне провадження скеровано до суду.

Раніше Інформатор писав про те, що правоохоронці Дніпропетровської області викрили двох прибічників комуністичного режиму. Також повідомлялося про те, що мешканець Покрову, одягнений в одяг з символікою СРСР, на вулиці міста роздавав агітаційні листівки та закликав до радянського режиму

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору