Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі чоловік раптово втратив свідомість на зупинці

Напередодні професійного свята медичних працівників медики Криворізької станції екстреної допомоги зробили надзвичайний подарунок двом чоловікам та собі. Медики врятували їм життя. Це сталося 24 липня.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю Криворізької станції екстреної допомоги Тетяну Романчук, перший випадок стався на зупинці громадського транспорту. У чоловіка 45 років зупинилося серце. Бригада екстреної допомги, яка приїхала за викликом, протягом 16 хвилин проводила реанімаційні заходи. В результаті отримано відновлення серцевої діяльності.

Другий хворий 60-ти років з імплантованим у 2022 році кардіовертером- дефібрилятором. В цей день прилад з якоїсь причини не спрацював, що спровокувала виникнення аритмогенного шоку. Вчасно проведедені заходи відновили серцевий ритм.

Реклама

Як написано у повідомленні: “Врятовані життя пацієнтів – гарний подарунок колегам напередодні професійного свята”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі жінка ледь не померла від водонагрівача. Також повідомлялося про те, що  у Дніпропетровській області медики швидкої врятували чоловіка з важкою внутрішньою кровотечею.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама