Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Швидко, легко та смачно: готуємо ліниві пиріжки з капустою

Влітку не хочеться ані довго стояти біля плити, ані важкої м’ясної їжі. Більше тягне на щось ліниве та з овочів. Капуста – овоч дуже корисний та дешевий. Саме він стане основою нашої сьогоднішньої страви.

Інформатор пропонує приготувати ліниві періжки з капустою.

Продукти

– 500 г капусти;

– 1 цибулина;

– 2 морквини;

– 2 яйця;

– 1 стакан натуральний йогурт (200 г);

– 1 пакет розпушувач (10 г);

– 2 склянки борошно (240 г);

– сіль і перець чорний мелений (за смаком);

– рослинна олія соняшник (для смаження).

Приготування

  1. Капусту дрібно порізати.
  2.  Цибулю також наріжте кубиками, а очищену моркву пропустіть через тертку з великими отворами.
  3. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Додайте до нього цибулю і трохи обсмажте. Потім додати і трохи обсмажити моркву. Після цього додайте капусту і приправте овочі сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Смажте їх, поки вони не стануть м’якими.
  4. У глибокій мисці змішайте яйця з натуральним йогуртом, сіллю (за смаком), розпушувачем і борошном.
  5. Смажені овочі, які остигли, змішайте з тістом у мисці.
  6.  Ложкою беремо отримане тісто і обсмажуємо його на розпеченій сковороді з достатньою кількістю рослинної олії до рум’яності з обох сторін.
  7. Зніміть отримані ліниві котлети на тарілку і насолоджуйтеся ними з величезним задоволенням!

Раніше ми писали про те, як приготувати турецький хліб. Також ми розповідали про те, як швидкі пиріжки з багету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору