Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Трос обірвався: хлопець впав з канатної дороги у Дніпро і його шукають водолази

21 липня у Києві на атракціоні “Канатна дорога”, який розташований над Дніпром стався обрив троса. В цей час по ньому спускався хлопець. Він на великій швидкості впав у воду.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна.

Людина відпочивала на атракціоні. Зненацька сталевий трос обірвався. На великій швидкості пасажир впав у воду. Свідки події почали витягувати трос, але людини там не було.  Згодом водолази знайшли й хлопця. На жаль він був вже мертвим. обладнання на ньому було важким та не дало вибратися

Називається ця канатна дорога – «Kyiv flyline», а фірма, якій все це належить має назву ТОВ «Активна Країна». А за даними місцевих telegram каналів, працівники атракціону, яких, до речі не було на місці, перше ніж людина скористається їхньою послугою, просять підписати документ про те, що вони не відповідають за можливі наслідки поїздки. Після чого вдягають шолом та пристібають карабіни. Водночас додаткових кріплень там немає, а рятувальних жилетів людям не надають.

На місці працюють правоохоронці.

Пішохідний міст поблизу якого сталася трагедія

Пішохідний міст поблизу якого сталася трагедія

На місці працюють правоохоронці

На місці працюють правоохоронці

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі дитині на спину впала цегла та зламала хребет. Також ми повідомляли про те, що у Кривому Розі помер підліток після візиту до стоматології.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору