Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ангеліна Терська з Дніпропетровської області відсвяткувала гучне весілля за 1 мільйон євро на острові Комо

Уродженка невеличкого селища Магдалинівка з Дніпропетровської області Ангеліна Терська відсвяткувала своє гучне весілля на розкішній віллі Балбіано. Вона розташована на острові Комі в Італії. За попередніми підрахунками весілля коштувало 1 мільйон євро.

Як повідомляє Інформатор, із посиланням на портал Антикор, дівчина родом із селища Магдалинівка Дніпропетровської області.

Фото з батьківського дому

Фото з батьківського дому

Батько щасливої нареченої Сергій Терський займається вантажними перевезеннями, зареєстрований, як ФОП.

На ім'я Олени Терської придбана квартира У Києві

На ім’я Олени Терської придбана квартира у Києві

Мати Олена Терська – має бізнес з оренди нерухомості.

Ім’я нареченого Ангеліни Терської не розголошується.

До повномасштабного вторгнення Ангеліна жила переважно в Україні. Але з 2023 року вона майже не публікує фотографії з України. Вона багато подорожує Європою. Найчастіше її фотографії зроблені у Парижі та Лондоні. А ще більше часу вона проводить у Стамбулі.

Щодо місця проведення весілля, то вілла Бальбіано є найбільшою приватною резиденцією на озері, займає понад 2 га. Всередині її історичні інтер’єри були заповнені найкращими предметами мистецтва та меблями минулих століть. Вона є одним із найгламурніших місць на озері Комо і її часто орендують саме для весіль.

Весілля за мільйон євро

Весілля за мільйон євро

Вів свято російський гуморист Максим Галкін. На весіллі Ангеліни Терської він багато говорив українською та навіть співав українських пісень. Також розважав публіку український співак Монатик.

Згодом, через велику увагу до розкішного весілля, Терська зробила заяву у соцмережі.

“Ми не зірки, не держслужбовці й навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо наразі в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то передивіться історії в збережених – попіклувалася про це заради вас), засуджуємо війну, донатимо, віримо в Україну і плануємо повернутися. Так які до нас питання?”, – заявила Терська.

Скріншот зі сторінки Терської

Також команда Монатика відповіла, чому співак виступив на святкуванні, де ведучим був росіянин Галкін.

“Цього місяця в нас був благодійний тур по США і Канаді. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімассолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний”, — відповіли в команді артиста.

Раніше Інформатор писав про те, що у Криворізькій колонії вийшла заміж засуджена. Також повідомлялося про те, що у Криворізькій колонії одружилися закохані.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору