Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області за добу потонуло двоє людей

13 липня вдень до Служби порятунку «101» майже одночасно надійшло два повідомлення про нещасні випадки з людьми на воді. Один з міста Дніпро. Інший – з Новомосковська.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 13 липня вдень до Служби порятунку «101» майже одночасно надійшло два повідомлення про нещасні випадки з людьми на воді.

Один стався на вулиці Журналістів Індустріального району міста Дніпро. Під час купання у штучній водоймі, чоловік пірнув у воду і зник.

По прибуттю водолазів-рятувальників за допомогою водолазно-рятувального спорядження обстежено 500 кв.м водойми. На відстані 40 м від берега та на глибині приблизно 5 м, співробітники ДСНС дістали тіло чоловіка.

У місті Новомосковськ на річці Самара пішов купатися та зник чоловік. Рятувальники, які прибули до місця події, дістали тіло чоловіка, на відстані 7 м від берега.

Тіла загиблих передано співробітникам поліції, які з’ясують обставини подій.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Зарічному дістали труп з річки. Також ми писали, що біля Кривого Рогу чоловік стрибнув у річку з мосту і більше не виплив.

Нагору