Кривий Ріг До сайту

Тим, кому ніколи: готуємо вірменську хашламу

Літо, це час, коли стояти біля гарячої плити. ще те задоволення. Тому ми пропонуємо приготувати популярну  літню страву вірменської кухні хашламу. Її перевага в тому, що можна просто поскладати всі продукти у каструлю, поставити на вогонь, а через деякий час вимкнути. І все! Буде дуже смачно.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт справжньої вірменської хашлами. 

Продукти

Реклама

Приготування

М’ясо промити і нарізати великими шматками.

2. Цибулю очистити і нарізати великими скибочками.

Реклама

3. Картоплю очистити і нарізати великими скибочками.

4. Помістіть м’ясо в каструлю з товстим дном, потім додайте цибулю.

5. Помідори наріжте великими скибочками, болгарський перець очистити і нарізати соломкою.

Реклама

6. Зверху на м’ясо викласти помідори, потім додати перець і картоплю. При бажанні можна повторити шари.

7. Зверху залити водою, щоб вона ледь покривала м’ясо та овочі. Посолити і поперчити за смаком, накрити каструлю кришкою, поставити на слабкий вогонь і варити 2,5-3 години.

8. Подавайте страву із зеленню і подрібненим часником.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те. як приготувати грузинську страву пхалі. Також ми розповідали про те,  як приготувати сациві

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко