Літо, це час, коли стояти біля гарячої плити. ще те задоволення. Тому ми пропонуємо приготувати популярну літню страву вірменської кухні хашламу. Її перевага в тому, що можна просто поскладати всі продукти у каструлю, поставити на вогонь, а через деякий час вимкнути. І все! Буде дуже смачно.
Інформатор пропонує рецепт справжньої вірменської хашлами.
Продукти
- 1 кг яловичини
- 5 помідорів
- 2 цибулини
- 600-900 г картоплі
- 2 болгарських перців
- часник за смаком
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- зелень за смаком
Приготування
М’ясо промити і нарізати великими шматками.
2. Цибулю очистити і нарізати великими скибочками.
3. Картоплю очистити і нарізати великими скибочками.
4. Помістіть м’ясо в каструлю з товстим дном, потім додайте цибулю.
5. Помідори наріжте великими скибочками, болгарський перець очистити і нарізати соломкою.
6. Зверху на м’ясо викласти помідори, потім додати перець і картоплю. При бажанні можна повторити шари.
7. Зверху залити водою, щоб вона ледь покривала м’ясо та овочі. Посолити і поперчити за смаком, накрити каструлю кришкою, поставити на слабкий вогонь і варити 2,5-3 години.
8. Подавайте страву із зеленню і подрібненим часником.
Раніше Інформатор писав про те. як приготувати грузинську страву пхалі. Також ми розповідали про те, як приготувати сациві
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко