Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тим, кому ніколи: готуємо вірменську хашламу

Літо, це час, коли стояти біля гарячої плити. ще те задоволення. Тому ми пропонуємо приготувати популярну  літню страву вірменської кухні хашламу. Її перевага в тому, що можна просто поскладати всі продукти у каструлю, поставити на вогонь, а через деякий час вимкнути. І все! Буде дуже смачно.

Інформатор пропонує рецепт справжньої вірменської хашлами. 

Продукти

  • 1 кг яловичини
  • 5 помідорів
  • 2 цибулини
  • 600-900 г картоплі
  • 2 болгарських перців
  • часник за смаком
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • зелень за смаком

Приготування

М’ясо промити і нарізати великими шматками.

2. Цибулю очистити і нарізати великими скибочками.

3. Картоплю очистити і нарізати великими скибочками.

4. Помістіть м’ясо в каструлю з товстим дном, потім додайте цибулю.

5. Помідори наріжте великими скибочками, болгарський перець очистити і нарізати соломкою.

6. Зверху на м’ясо викласти помідори, потім додати перець і картоплю. При бажанні можна повторити шари.

7. Зверху залити водою, щоб вона ледь покривала м’ясо та овочі. Посолити і поперчити за смаком, накрити каструлю кришкою, поставити на слабкий вогонь і варити 2,5-3 години.

8. Подавайте страву із зеленню і подрібненим часником.

Раніше Інформатор писав про те. як приготувати грузинську страву пхалі. Також ми розповідали про те,  як приготувати сациві

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору