Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Сумщині загинув металург з Кривого Рогу

27 червня на війні загинув Дмитро Циганок. Свій останній бій захисник прийняв в селищі Велика Писарівка Охтирського району Сумської області.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

До призову на військову службуДмитро Циганок працював сортувальником-здавальником металу в цеху з обробки, прибирання металу і сортування металопродукції ПП «Стіл Сервіс».

Команда працівників вже втратила трьох фахівців дільниці.

Як розповів старший майстер дільниці сортування металопродукції ПП «Стіл Сервіс» Сергій Гардаш, Дмитро Циганок виконував дуже потрібну роботу на дільниці сортопрокатного цеху № 1. «Працював він якісно, роботу виконував важку, але ніколи не нарікав і від роботи не відмовлявся, – говорить Сергій Гардаш. – Добра, спокійна людина. Мав веселу вдачу, чудове почуття гумору. Ставився до колег з повагою, користувався авторитетом. Це страшна втрата для нас і, на жаль, вже не перша. Ми вже втратили на війні трьох дорогих нам людей, працівників дільниці. Дуже боляче втрачати своїх хлопців – наших захисників».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув доброволець з Кривого Рогу Олексій Сімаков. Також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Нагору