Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув гірник з Кривого Рогу

5 липня загинув боєць з Кривого Рогу Сергій Вікторович Іванюша. Серце захисника зупинилося поблизу населеного пункту Андріївка Бахмутського району. Йому було 37 років.

Повідомляє Інформатор із посиланням на прес-службу КЗРК.

Сергій Вікторович після закінчення школи пройшов курси в учбово-курсовому центрі АТ «Кривбасзалізрудком» та працевлаштувався на наше підприємство.

Він почав працювати учнем дробильника дільниці №12 (дробильно-сортувальної фабрики) шахти «Покровська» (на той час – «Октябрська»), а через 7 місяців обіймав посаду дробильника, де працював до мобілізації.

«За час роботи Сергій проявив себе сумлінним та відповідальним працівником, який все своє життя пропрацював на Криворізькому залізорудному комбінаті. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Покровська» й підприємства», – згадують колеги.

29 березня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія Іванюшу призвали до лав ЗСУ. Він ніс службу стрільцем у військовій частині А1302.

На жаль, 5 липня, під час виконання бойового завдання боєць загинув.

У Сергія залишився син Віктор.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожого мінометного обстрілу загинув боєць з Криворіжжя. Також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Нагору