Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Працівниця комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” взяла участь у факельній естафеті у Франції

У Франції триває багатоденна факельна естафета перед великими Олімпіадою-2024. Цьогоріч факел виготовили зі сталі компанії «АрселорМіттал». 30 червня на одному з етапів естафети його несла працівниця «АрселорМіттал Кривий Ріг» Оксана Афанасьєва.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Оксана Афанасьєва несла факел у провінції Шампань. За її словами, смолоскип виявився не таким вже й легким, як здавався перший погляд. Та ще й її естафетний відрізок виявився підйомом вгору. Але на адреналінінавіть навіть незчулася, як пробігла свою дистанцію, яка складала близько 300 метрів.

Оксані випало нести факел у провінції Шампань.

Оксані випало нести факел у провінції Шампань.

Дівчина розповіла, що забіг присвятила своєму колезі та другу Саші Пшеничному, який загинув на Донбасі в бою з російськими агресорами.

Раніше Інформатор писав про те, що смолоскипи для естафети виготовлені зі сталі компанії «АрселорМіттал».  Також повідомлялося про те, що голова ГО «Нескорені. Кривбас» Василь Стуженко, виборов три золоті та дві срібні медалі  на міжнародних змаганнях воїнів Warrior Games.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору