Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Побив дружину і надавав стусанів падчерці: у Кривому Розі судили домашнього тирана

На жаль, випадки домашнього насилля в родині все ще мають місце у нашому суспільстві. Так, у Кривому Розі до суду подали на чоловіка, який неодроразово психологічно знущався над своєю падчеркою. Крім того, він штурхав дівчину та нецензурно ображав.

26 червня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав винуватим правопорушника у вчиненні домашнього насильства в сім’ї та наклав адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту на строк 7 діб, – передає Інформатор.

Суд встановив, що чоловік перебуваючи вдома, вчинив відносно своєї падчерки фізичне та психологічне насилля, а саме: погрожував фізичною розправою, висловлювався нецензурною лайкою у бік потерпілої та надавав потерпілій стусанів.

Правопорушник в суді свою вину не визнав.

Також з правопорушника буде стягнутий судовий збір на користь держави в розмірі 605,60 грн.

Слід зазначити, що чоловік вже притягався до адміністративної відповідальності у січні цього року за вчинення домашнього насильства відносно своєї дружини, де суд призначив правопорушнику штраф в розмірі 170 грн.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі чоловік знущався з матері і тепер піде під суд. Писали, що у Кривому Розі засудили брата за домашнє насильство над сестрою.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору