Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Знущався над сестрою та погрожував вбити: у Кривому Розі засудити чоловіка за домашнє насильство

Тернівський суд Кривого Рогу визнав винним брата жінки, яку він систематично ображав і навіть погрожував вбити. Знущання над мамою підтвердив і племінник обвинувачуваного. Тому правоохоронці почали розслідувати цю справу.

Постійні погрози та образи призвели до серйозних психологічних страждань та погіршення якості життя жінки, – передає Інформатор з посиланням на Тернівський районний суд.

Потерпіла звернулася до поліції. Згодом справу скерували до суду. У залі суду обвинувачений заперечував свою вину. Але 13-річний син жінки, який живе разом з обвинуваченим розповів, що його дядько вживає алкоголь, висловлюється нецензурною лайкою та навіть загрожує фізичним насильством.

За фактом психологічного насилля чоловіка засудили до 2,5 років позбавлення волі.

“Цей вирок важливий не лише як приклад відповідальності перед законом, але й як запобіжник для інших осіб, які можуть скоювати аналогічні злочини. У сьогоднішньому світі, де проблеми домашнього насильства набувають все більшої актуальності та загрози для суспільства, суди надають відповідну оцінку для захисту прав потерпілих у своїх вироках”, – пишуть працівники феміди.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі засудили співмешканку чоловіка за нецензурні образи. Також ми писали, що в Україні запустили додаток для жінок, які потерпають від домашнього насилля.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору