Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Кидав в батька сміття, труби і ображав нецензурно: у Кривому Розі засудили чоловіка за домашнє насильство

У Кривому Розі 33-річний син вчиняв домашнє насильство до свого батька. Чоловік вимагав від батька гроші. Щоб прискорити цей процес, він тривалий час переслідував батька та знущався з нього. Суд виніс вирок – оштрафував чоловіка на суму понад 600 гривень.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу.

По вулиці Ампера у Покровському районі чоловік неодноразово вчиняв конфлікт зі своїм батьком, з яким мешкає по сусідству, на ґрунті майнових вимог до останнього.

Намагаючись добитися свого, молодик тривалий час переслідував батька, ображав нецензурною лайкою, кидав в нього сміття, труби, арматуру. Для психологічного тиску він використовував гучномовець, включав записи, що лунали на все подвір’я, а також вивішував банери з вимогою до батька повернути йому гроші.

Кривдника вже не раз було притягнуто до адміністративної відповідальності за домашнє насильство.

На чоловіка було складено два протоколи про адміністративні правопорушення та оштрафовано на суму більше ніж 600 гривень. Також, порушник сплатить понад 1000 гривень судового збору в дохід держави.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі вчинили домашнє насильство. Писали, що 23-річний криворіжець кидався камінням у поліцейського.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору