Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Грався на підвіконні, бо йому там подобається: у Кривому Розі хлопчик випав з вікна

23 червня близько 20:00 в Саксаганському районі 5-річний хлопчик випав з вікна 2-го поверху. Батьки під час випадку були в квартирі. Дитину доставили в лікарню з травмами.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Тетяни Романчук.

Увечері батьки та інші діти були вдома. У цей час хлопчик грався на підвіконні. Коли він випав з вікна і на місце прибула”швидка”, батьки розповіли, що сину подобалося там гратися, тому вони не заперечували. Але з якої причини саме цього разу щось пішло не так та призвело, їм невідомо.

Врешті-решт, недогляд батьків обернувся для дитини черепно-мозковою травмою та пошкодженням кінцівок. Дитину доставили до лікарні.

Медики вкотре наголошують, що найчастіше такі сумні випадки трапляються тоді, коли дитина залишається в кімнаті без нагляду дорослих. Особливо, коли влітку відкриті вікна.

“Не заохочуйте дітей гратися на підвіконнях. Також не варто забувати, що “москітна” сітка не витримає вагу будь-якої дитини, отже не врятує її від падіння. Встановіть на вікна ручки із замком – це дієвий спосіб уникнути трагедії. Бережіть своїх янголяток”, – пишуть медики.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі за тиждень з вікна випали двоє літніх людей. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі з вікна випав трирічний хлопчик.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору