Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На фронті загинув металург з Кривого Рогу Юрій Радкевич

9 червня не стало захисника добровольця з Кривого Рогу Юрія Радкевича. Серце захисника зупинилося поблизу Камплиці Харківської області. У цивільному житті Юрій працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Трагічну звістку повідомили у пресслужбі підприємства, – передає Інформатор.

Юрій Радкевич працював сталеваром у фасонночавуноливарному цеху «Ливарно-механічного заводу». Добровольцем пішов на війну майже з початку повномасштабного вторгнення. Служив водієм механізованої роти механізованого батальйону.

Колеги на підприємстві згадують про сталевара зі сльозами на очах, адже втратили не просто досвідченого колегу, а надзвичайно світлу та добру людину. Юрій встиг опанувати декілька професій, в яких показав себе професіоналом. Він працював вогнетривником, плавильником, сталеваром.

«Юрія Радкевича я знаю давно, – розповідає старший майстер ФЧЛЦ Володимир Козеренко. – Це «універсальний солдат», якому до снаги впоратися з найскладнішими завданнями. Він працював сталеваром електропечі. Гаряча робота. Але Юрій завжди був там, де гаряче. Тому і на фронт пішов сам, на захист країни став майже з перших днів повномасштабного вторгнення. Він завжди був міцним, надійним, мужнім. Його дуже цінували в бригаді, в цеху. Юрій і в роботі, і в повсякденному житті був рішучим та активним. Брав участь у заводських спартакіадах. Він і в цеху підтримував усіх. Не можна знайти слів, щоб передати наше горе втрати!»

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям, колегам та побратимам Героя!

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожого мінометного обстрілу загинув боєць з Криворіжжя. Також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Нагору