Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Через дії механіка шахти загинув електрослюсар: що вирішив суд Кривого Рогу

У Кривому Розі перед судом постав механік шахти “Гвардійська”. Його звинуватили у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Результатом цих дій стала загибель електрослюсаря.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Тернівський районний суд Кривого Рогу, у травні 2024 року Тернівський районний суд Кривого Рогу ухвалив вирок щодо механіка шахти «Гвардійська», якого звинувачували у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель електрослюсаря.

Тернівський районний суд визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-розпорядчих функцій щодо робіт з підвищеною небезпекою, а також виконувати роботи з підвищеною небезпекою, на строк один рік.

Відповідно до законодавства, суд звiльнив обвинуваченого від відбування призначеного судом основного покаpання з iспитовим стpоком – 2 роки.

Раніше Інформатор писав про те, на скільки у Кривому Розі засудили ухилянта, бо не прийшов по повістці до ТЦК. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області покарали прихильника “руського мира”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору