Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Кримінальний авторитет з Кривого Рогу розстріляв автівку директора будівельної компанії

У Кривому Розі кримінальний авторитет організував замах на вбивство фінансового директора однієї з будівельних компаній. Поплічники організатора вистежили потерпілого та розстріляли його Volkswagen Touareg. Подія трапилася у квітні 2024 року.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

41-річний представник злочинного світу залучив до «справи» двох чоловіків 27-ми та 28-ми років. На щастя, потерпілий вижив після замаху.

Правоохоронці провели 34 обшуки на території Дніпропетровської області та міст Києва, Одеси і Ужгорода. Вилучили вогнепальну зброю, грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки, набої, автомобілі. 

У червні одного із підозрюваних, 28-річного чоловіка, правоохоронці затримали і повідомили про підозру за фактом незакінченого замаху на умисне вбивство, вчиненого на замовлення.

Поліція розшукує інших зловмисників, причетних до замаху.

Додамо, що організатор причетний до створення кол-центрів, як “працювали” у чотирьох регіонах України. Також кримінальний авторитет контролював обіг наркотиків у Кривому Розі та районі.

Авто фіндиректора, у яке стріляли зловмисники

Правоохоронці обшукали місце мешкання зловмисників

СБУ вилучили зброю у фігурантів

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області зловмисники підірвали автомобіль. Також ми писали, що у Дніпропетровській області молодик намагався вбити односельця аби не платити йому борги.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору