Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області молодик намагався вбити односельця аби не платити йому борги 

Розумні люди кажуть, що надаючи гроші у борг другові, втрачаєш і гроші, і друга. Але інколи спрацьовує зрозуміле бажання допомогти тому, хто опинився у складній ситуації. Буває так, що замість вдячності, це приводить до ненависті й жаги за будь-яку ціну позбутися кредитора. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, мешканець села Василівка-На-Дніпрі Дніпропетровської області дав гроші у борг своєму приятелю. А коли настав строк їх віддавати, боржник навідріз відмовився.

20 листопада вночі під час зустрічі між 28-річним боржником та його кредитором стався конфлікт. Молодик схопив ніж та тричі вдарив ним приятеля.

Нападника затримали правоохоронці. Знаряддя злочину вилучили. За замах на вбивство йому погрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Слідчі дії тривають.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області чоловік жорстоко побив та пограбував дідуся. Також повідомлялося про те, що у Криворізькому районі чоловік зарізав знайомого кухонним ножем.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору