Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув вимушений переселенець з Донецької області, який працював на “Арселорі”

В боях за незалежність України загинув працівник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Дмитро Кисельов. Він родом з Донецької області. Там працював на “Коксохімі”, а  «АрселорМіттал Кривий Ріг» дверевим.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

Дмитро Кисельов – вимушений переселенець з Донецької області. Там він теж працював на коксохімічному виробництві. В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Дмитро влаштувався дверевим. Але його професійний потенціал був настільки великим, що ніхто не сумнівався у його подальшому кар’єрному зростанні.

14 липня 2022 року хлопець був мобілізований до лав ЗСУ.

За словами колег, з першого дня Дмитро став повноцінним членом команди. Він все схоплював на льоту і любив свою роботу. Як дверевий він відповідав за очищення дверей печі після видачі коксу. Гаряча робота, але Дмитро не скаржився, завжди усміхався, жартував.

Як справжній чоловік та захисник він не вагаючись встав на захист рідної домівки, адже на власному досвіді розумів, яке зло несе війна.

Дмитро Кисельов загинув 28 лютого 2024 року поблизу Тоненького Донецької області.

Інформатор висловлює свої щірі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що за три дні до свого Дня народження загинув боєць з Криворіжжя. Також ми писали, що на війні загинув батько трьох дітей з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору