Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не дожив 3 дні до свого Дня народження: на Донеччині загинув доброволець з Криворіжжя

19 квітня виконуючи бойове завдання згинув 30-річний Сергій Миколайович Фурт з Лозуватки. Серце захисника зупинилося поряд з населеним пунктом Новобахмутівка, що на Донеччині. 22 квітня бійцю мало б виповнитися 31 рік. 

Трагічну звістку повідомили на сторінці Лозуватської сільради у facebook, – передає Інформатор.

Сергій закінчив Лозуватську ЗОШ №1 у 2010 році. Далі продовжив навчання у Криворізькому авіаційному коледжі Національного авіаційного університету.

З 2016 по 2018 рік – проходив строкову військову службу в Збройних силах України. Отримав звання – молодший лейтенант. Навчався в Криворізькому коледжі національної поліції.

Повномасштабне вторгнення ворогів спонукало Сергія до прийняття важливого рішення – не вагаючись, він став добровольцем, долучився до 129 бригади ТРО 235 батальйону. Разом з побратимами захищав Херсонський та Запорізький напрямок, боронив українську землю.

Отримав бойові нагороди, відзнаки і грамоти за захист України від агресора. Служив на посаді заступника командира роти вогневої підтримки військової частини.

Батьки чекали, щоб відзначити разом його День народження, а кохана – відсвяткувати весілля. Але на жаль, не судилося. Ворог забрав життя молодого чоловіка на полі бою.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув металург з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель 20-річного бійця з Криворіжжя, який на фронті був 2 місяці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору