Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув металург з Кривого Рогу

25 березня на фронті загинув Юрій Ільяш з Кривого Рогу. Чоловік протягом 17 років працював підручним сталевара в фасонночавуноливарному цеху Ливарно-механічного заводу. На жаль, серце захисника зупинилося під час боїв поблизу Урожайного Донецької області.

Трагічну звістку повідомили у пресслужбі «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Юрій Ільяш був призваний до лав ЗСУ у березні 2022 року. Серед 3 роки війни чоловік загинув.

У Юрія залишилися дружина і син.

Колеги згадують про чоловіка з особливим теплом, адже Юрій був світлою людиною. Він завжди поспішав на роботу у гарному настрої та намагався усіх навколо себе налаштувати на позитивний лад.

«Відповідальний, надійний, відкритий, працелюбний – таким був наш Юра, – говорить старший майстер ФЧЛЦ Володимир Козеренко. –  Він дуже любив свою професію, працював на електродуговій печі. Це фізично складна робота, але від Юрія ніколи не надходило скарг, він був готовий допомогти колегам і мав перспективи подальшого розвитку в професії. Юрій, навіть перебуваючи на фронті, завжди цікавився, запитував про життя цеху. Ми чекали на його повернення, аби разом працювати далі вже на відбудову країни. Та війна відібрала його у нас. Ми не забудемо нашого героя ніколи».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Нагору