Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі жінка вивихнула палець колезі через сміття: як її покарали

У березні на одному з ринків Кривого Рогу стався конфлікт між двома продавцями. Жінка-продавець зробила зауваження колезі через сміття біля його палатки. Той відповів нецензурною лийкою.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Жовтневий районний суд Кривого Рогу.

Відомо, що у березні 2024 року обвинувачена Є. працювала продавчинею на одному з ринків міста Кривого Рогу та знаходилася на своєму робочому місці біля торговельного прилавку.

Між жінкою та продавцем іншого торговельного прилавку – потерпілим Г. виник конфлікт з приводу сміття, що знаходилось неподалік його торговельної палатки. В ході сварки чоловік почав нецензурно лаятися та ображати колегу. У відповідь остання почала розкидати товар з його прилавку. Чоловік намагався зупинити продавчиню, схопивши її за руки. Однак остання, звільняючи свою руку, вивихнула один із пальців на руці чоловіка.
Своїми діями обвинувачена Є. заподіяла потерпілому Г. тілесні ушкодження, які відносяться до тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості.

У судовому засіданні обвинувачена Є. повністю визнала свою провину у скоєному та щиро розкаялась. Їй було призначене покарання у вигляді 150 (ста п’ятдесяти) годин громадських робіт.

Раніше Інформатор писав про те, на скільки у Кривому Розі засудили ухилянта, бо не прийшов по повістці до ТЦК. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі засудили чоловіка, який підтримував росію.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору